Fájdalmat akarnak okozni azért, mert valaki a „másik oldalon” politizál

2021. október 12. 21:15

Az elmúlt 11 évben addig feszítették Orbánék a húrt, hogy emberek fizikálisan mennek neki politikusoknak, aktivistáknak.

2021. október 12. 21:15
null
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Tudtuk, mit vállalunk 2015-ben, amikor megalapítottuk a politikai kultúraváltást hirdető Momentumot. Az elmúlt 11 évben addig feszítették Orbánék a húrt, hogy emberek fizikálisan mennek neki politikusoknak, aktivistáknak. Fájdalmat akarnak okozni azért, mert valaki a »másik oldalon« politizál. Szerencsére nem sérült meg komolyabban senki a tegnapi eseményen, viszont a magyar társadalom érzelmi és morális sérelmei kézzelfoghatóak. Nekünk célunk, hogy gyógyítsunk. Amikor a Momentum politikai kultúraváltásról beszél, erről is beszél: a politika nem lehet uszító, gyűlölködő. Csakis bevonó, meghallgató, elfogadó. Ez a mi utunk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kétes
2021. október 13. 20:24
A füstbomba rendőrök mögé ejtése az a szeretet megnyilvánulás melyik fajtája?
lististerc
2021. október 13. 15:58
Sportol a fiú (?) a biztos parlamenti helyért...
Wotan
2021. október 13. 14:30
Nagy kár hogy szombaton vége ennek az ingyencirkusznak mi itt a túloldalon olyan jól szórakozunk. Ebben is OV-nek volt igaza mikor megjósolta hogy az ellenzék fog gondoskodni a szórakoztatásunkról, és még hol a vége... jövő tavaszig egymás torkát is át fogják harapni.
nyugalom
2021. október 13. 13:46
Momos aktivista adta a pofont!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!