Hová tűnt Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin?

2022. november 01. 22:12

Sűrűn kap szárnyra az a pletyka, miszerint az orosz elnök az utolsókat rúgja, de minimum megbolondult.

2022. november 01. 22:12
null
Rőfös Géza
Kontra

„És ha ez még nem lenne elég, viszonylag sűrűn kap szárnyra az a pletyka, miszerint az orosz elnök az utolsókat rúgja, de minimum megbolondult, és még az is lehet, hogy már a másnapot sem éri meg.

Egy igencsak szórakoztató, laposföldes-gyíkemberes színvonalú összeesküvés-elmélettel jelentkezett a Sun nevű brit bulvárlap. A »hír« forrása állítólag az ukrán katonai hírszerzés parancsnoka, Kirilo Budanov vezérőrnagy, aki a jelek szerint a helyi UFO Magazin, NAHÁT Magazin és Hihetetlen Magazin főszerkesztő-helyettese is lehetne egyben.

A legfrissebb fejlemény, mely segítheti ébren tartani a nyugati pénzeszsákok adakozókedvét: Putyinnak folyamatosan rohamai vannak, Parkinson-kórral, rákkal küszködik, és nem is egy, hanem két hasonmással pótolják nyilvános szereplések szüksége esetén.

A dublőrök természetesen mindannyian plasztikai sebészeti beavatkozáson estek át, bár az sem kizárt, hogy a minden magyar által jól ismert »Nincs kettő négy nélkül« című, Bud Spencer és Terrence Hill főszereplésével készült dokumentumfilmben megismert névtelen, titkos szervezet szolgáltatta őket.”

Nyitókép: Mandiner Archív

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kivűlálló
2022. november 02. 16:01
"A -hír- forrása állítólag az ukrán katonai hírszerzés parancsnoka, Kirilo Budanov vezérőrnagy, aki a jelek szerint a helyi UFO Magazin, NAHÁT Magazin és Hihetetlen Magazin főszerkesztő-helyettese is lehetne egyben." Nem tisztem megvédeni a szóban forgó szerkesztőségeket, de nem kéne ilyen Kirilo Budanov félékkel összehasonlítani az UFO magazin, Hihetetlen Magazin, stb... főszerkesztőjét, vagy annak helyettesét! Az említett lapokban találhatóak a leg normálisabb újságírók és amit ezek a lapok már évekkel, sőt, bő egy évtizeddel ezelőtt leírtak, vagy elmondtak, próbálták a közvéleményt rávezetni egy lehetséges és valószínű jövőre, miközben a nagy közvélemény paranoiás, vagy hülyeség ként tálalt, az most mind valóság lett (lásd: Háttérhatalmi szervezetek működése, céljai, stb.)! Sajnálom, szánom azokat is, akik ha valamit még nem láttak, akkor azt úgy aposztrofálják, hogy nem is létezik csak azért, mert a szellemi képességeik túl beszűkült ahhoz, hogy felfogják annak lehetséges valóságtartalmát!
reflex
2022. november 02. 07:58
.
Readar
2022. november 02. 01:25
Mehetsz gyertyát tartani
fonak
2022. november 01. 23:18
Gondolom a Valdaj klubban is egy hasonmás beszélt 3 órán keresztül és válaszolt az újságírók kérdéseire.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!