Nógrádi szórólap: Nemmel szavazunk, mert ragaszkodunk a disznóhúshoz

2016. szeptember 27. 17:31

Végvári katonák vezetik a nógrádi emberek NEM-et ikszelő kezét, és azért voksolnak majd így, mert ragaszkodnak a disznóhúshoz, a jó borhoz meg egy kis pálinkához – legalábbis egy kedden a postaládákba került szórólap szerint, amelyből az is kiderül: Nógrádban csak a bányákban robbantottak korábban, és szeretnék, ha ez így is maradna. Az arab orvosokat viszont szeretik.

2016. szeptember 27. 17:31
Kiss Brigitta

Egészen tökéletes szórólap került a bátonyterenyei (és mint kiderült salgótarjáni) postaládákba kedden, amely természetesen az október 2-ai kvótanépszavazáson való részvételre, és ott a NEM-mel való voksolásra buzdít. A kampányanyagot egyébként egy bizonyos, korábbi tevékenységgel nem igazán rendelkező „Nógrád Jövőjéért Kör” nevű szervezet adta ki, egyéb információ nem található a szórólapon.

Az első oldal a szabadkozásé. Kiderül: a nógrádi ember befogadó volt mindig is, és ma is. Tiszteljük és szeretjük az arab orvosainkat is, de nem szeretnénk szomszédnak az örökké elégedetlenkedő, dologtalan, kiszámíthatatlan, erőszakos embereket.

A belső két oldalon aztán egy sor érvet hoznak fel amellett, hogy ők, a szórólap szerzői miért mennek el és szavaznak majd nemmel az október 2-i, uniós menekültkvótáról szóló népszavazáson. Csak a kedvenceinket soroljuk fel: 

„Elmegyünk szavazni és tudjuk, érezzük, hogy a NEM-et ikszelő kezünket Balassik, Madách-ok, Mikszáth-ok, Rajeczky Benjáminok, végvári katonák, bennünk tovább élő akarata vezérli.”

Elmegyünk, és nemmel szavazunk, mert a bujáki-, s a kazári népviselet jobban tetszik, mint a burka, s a bikinit is előnyösebb strandruhának tartjuk, mint a burkinit.

Elmegyünk, és nemmel szavazunk, mert ragaszkodunk a disznóhúshoz, a jó borhoz meg egy kis pálinkához.

Az utolsó oldalon aztán természetesen előkerül a terrorizmus is, potenciális merényletekkel való ijesztgetés nélkül már el sem tudnánk képzelni a kvótanépszavazás kampányát: „Nógrádban – a háborúkat leszámítva – csak a kőbányában meg a szénbányákba robbantottak. Mára már azok zaja is elült. Szülőföldünkön az elmúlt évszázadokban nem volt terrorista merénylet. Azt szeretnénk, hogy a következő évszázadokban sem legyen.

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2016. szeptember 28. 08:06
Elv azaz Nertársak! MINDEN BIRKÁT TERELJETEK A SZAVAZÓ FÜLKÉKHEZ !!!
noMores
2016. szeptember 28. 07:24
Kibaszott ocsmany kezd lenni ez a kampany, es mar mindenhonnan csak a birkak begetese hallatszik. Lazar is beallt a bunkok koze: http://444.hu/2016/09/27/lazarnak-sikerult-fokoznia-a-fokozhatatlant
Huttinger egy mocsok gyáva besúgó
2016. szeptember 27. 22:54
"germán"
Huttinger egy mocsok gyáva besúgó
2016. szeptember 27. 22:41
Vigyázzatok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!