Tüntetnek a Magyar Televízió székházánál

2018. október 23. 19:09

A délutáni ellenzéki tüntetésekről érkeztek tüntetők az óbudai közmédia-székház elé, néhányan tojással dobálják az épületet.

2018. október 23. 19:09

Tüntetők érkeztek az MTV székháza elé Óbudára. A tüntetők különböző ellenzéki tüntetésekről mentek ki az észak-budai helyszínre.

Az Index tudósítása szerint néhányan tojással dobálják az épületet. Egy szónok a jobbikos tüntetőknek arról beszél, hogy be kellene fejezni a propaganda tévézést, mert senki nem fogja megvédeni a köztévé munkatársait, ha ennek egyszer vége lesz. 

Hadházy Ákos is megérkezett a székházhoz, arról beszél: a köztévé a propagandista elnyomás eszköze lett.

Az események elültével a Fidesz-székházhoz indultak a jobbikosok. Utánuk nagyjából kétszázan maradtak még a székháznál.

 

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2018. október 25. 04:48
A DRÁGA JÓ TOJÁST a falra kenik ezek a hibbantak, miközbe, 1 millió gyerek éhezik Magyarország szegényebb vidékein BAZ-ba, Szabolcs-ba.....Ahelyett hogy finom rántottát sütnének belőle NEKIJEK, az éhező magyar--szinmagyar(!)--ÉS CIGÁNY gyermekeknek, UGYE, HÁÁT: ott csorog le a mocskos falon a MI PÉNZÜNK--az egyszerű magyar választó-, ÉS ADÓFIZETŐ polgár pénze-- GYÜMÖLCSE A TOJÁS . JOGVÉDŐK!!! Hol a kúrvaanyátok retkes-redves picsájába dekkoltok ilyenkor--BASSZÁTOK MEG(!) KÉREM NYUGAT- AJRÓPAI MÉLYSÉGES HUMÁN-SZERETETTEL ÉS KERESZTYÉNI ALÁZATTAL??? Miközbe ÉHEZIK és NYOMOROG a NÉP, az Istenadta NÉP(!), aközbe" egyesek--a balliberális csőcselékek-- a pesti mocskos falra kenik az Ő áldott munkája gyümölcsit....éhező , könnyes szemű kis-gyermekeink elől!!!
hátakkor
2018. október 24. 10:38
Hàt ez lett a kereskedelmi tévék helyének felásásából és sóval való behintéséből..
tango47
2018. október 24. 08:52
Szánalmasak azok, akik az ellen a TV ellen tüntetnek, amit szerintük senki sem néz.
neven
2018. október 23. 22:56
Akkor ezek a nagy "demokraták" - kivéve a jobbikosokat - nem tüntettek, amikor a a komcsi maszop uralta a köztévét 2010-ig ?!!!!!! Akkor minden rendben volt?!!! Most kuss nektek!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!