Hadházy: Úgy oltják az embereket Baján, ahogy a birkákat szoktuk

2021. február 25. 11:18

Képekkel illusztrálta éles kritikáját a politikus.

2021. február 25. 11:18
null

Csütörtöki bejegyzésében egy bajai oltópontról fogalmazta meg véleményét az ellenzéki politikus.

– írta.

Kiemelte, hogy ez nem hiba, hanem „MŰHIBA”. Nyugaton ezzel szemben profi módon zajlik a szervezés, vélekedett Hadházy.

A bejegyzés egy másik sarkalatos pontja volt, miszerint a kórház igazgatója a szervezést kritizáló hírportáltól nem bocsánatot kért, hanem perrel fenyegette.

(A nyitókép csak illusztráció. Forrás: MTI)
 

 

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zagaratad
2021. február 25. 19:35
Hullaházy Ákos lószerszámmester, de Libsifalva
harcimarci
2021. február 25. 18:18
egy világjárvány idején a birkák doktora mindössze azon próbál fogást keresni, hogy van-e torlódás a háziorvosoknál. Az általa birkaként követett Nyugaton egyik ország egészségügyi rendszere omlik össze a másik után, francia, spanyol, belga, svéd, norvég, olasz , vergődik a német ellátó rendszer. mi is folyik Nyugat-Európában? Órákig állnak sorba a betegekkel teli mentők a kórházak előtt, az intenzives orvosok döntenek, hogy kit látnak el, az intenziven fuldokolnak a betegek, mert nincs szabad lélegeztetőgép, folyosó kövén fekszenek a betegek, mert nincs elég betegágy, repülővel viszik másik országba a betegeket, mert nincs elég orvos. Miközben Magyarországon ezek közül egyik sem fordult elő. Egy lódoktor így abból próbál hecckampányt habosítani, hogy sokan üldögélnek az oltás után a rendelőben.
Akitlosz
2021. február 25. 17:54
Az állatokat nem szokták oltani járvány idején. Hanem egyszerűen csak halomra ölik őket.
bajai
2021. február 25. 17:26
"ahogy a birkákat" Hatékonyan, gyorsan, tömegesen?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!