Elsötétült az Eiffel-torony

2015. január 08. 21:45

Itt a CNN hírcsatorna Vine-on közölt rövid felvétele arról, hogy Párizsban az Eiffel-torony elsötétítésével is megemlékeztek a Charlie Hebdo című francia lap iszlamista terroristák által meggyilkolt szerkesztőire és a munkája közben életét vesztett muzulmán rendőrre.

2015. január 08. 21:45

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egyszolnokiolvaso
2015. január 09. 10:03
A szerencsetlensegem hogy meg egy Lascaux ra gyujtese megnezese utan is ket nyelvel a zsebben is csak meg munka kereso vagyok sot van melle eretsegi melle egy par honapos felszolgalo vizsgam.
egyszolnokiolvaso
2015. január 09. 09:56
Azaz egyetlen szerencsem hogy Erdelyi illetve nemes n'émet szarmazasom .
egyszolnokiolvaso
2015. január 09. 09:53
Most jelenleg hajlektalankent pillanatnyi hajlekatalnkent varom a marciusban megrendezesre kerulo boxversenyt igaz par utlevellel a zsebemben de felek.
egyszolnokiolvaso
2015. január 09. 09:51
Now az en tortenetem a kovetkezo ! Meg augusztus vegen ellatogattam Parizsba megneztem az ottani nevezetessegeket Eiffel torony , Louvre museum sot a louvre parkban aludtam egy hetet .Elbucsuztattuk a nyarat az ottani foiskolasokkal es egy key del amerikai turistaval. Annyira kecsegteto volt az a Francis kozeg hogy ugy dontottem kikoltozok egy key here napra Belgiumba mivel Parizst azt tenyleg veszelyesnek talalom.Nos itt vagyok azota is a tetejebe hogy be vesszek teljesen el elvegeztem itt egy protestans gyulekezetbe 3 honapnyi onkentes munkat ennek fejeben meg csatlakoztam egy muszlim box csapathoz nem messze a palyaudvartol vannak az edzesek .Sajnos a szornyusegben aszornyusrg hogy annyira lelkemet lattam a muszlimok fele hogy pontosan a tragedia esteje elott egy key nap megjelentem karacsonyi mise az ottani mecsetben. Szornyu amit torrent akarhogyan is letettem a pecseye.et az itteni kiralyihazhoz vegzett kerti munkaval akkoris borzongok. Az itteniek nem nagyon tartjak ezt tragedianak .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!