Újabb módosítással jelentkezik a Facebook

2018. január 31. 12:06

A helyi híreket részesíti előnyben ezentúl a Facebook – közölte a Körkép szerdán.

2018. január 31. 12:06

Ezentúl a helyi híreket részesíti majd előnyben a felhasználók hírfolyamában a Facebook – derül ki a Körkép szerdán közzétett cikkéből. Értesüléseik szerint az újításokat az USA-ban mihamarabb bevezetnék, majd az év során a többi országba is eljuttatnák. 

A módosítás szerint a Facebook ezután nagyobb hangsúlyt fektet majd a helyi tartalomgyártók híreire, vagyis a helyi újságok, televíziók posztjait hangsúlyosabban jelenítik meg a felhasználók hírfolyamában – írja az oldal. Összességében ez azt jelenti, hogy amennyiben a felhasználó a helyi újság posztjait követi, illetve, ha valamelyik ismerőse helyi hírt oszt meg a jövőben, akkor az a bejegyzés a hírfolyamában felül fog megjelenni. A fejlesztők reményei szerint ezzel segíthetik a helyi tartalomgyártókat, valamint jobban visszaszoríthatják az álhíreket. 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luzitanxaver
2018. január 31. 14:47
Majd akkor szóljanak, ha már a Room 101 is készen lesz.
atila68
2018. január 31. 14:03
"a helyi újságok, televíziók posztjait hangsúlyosabban jelenítik meg " WTF?! Eddig sem jelent meg semmilyen újság, televízió!
jóember
2018. január 31. 13:37
Azt írja, hogy jobban visszaszoríthatják az álhíreket. De azt, hogy mi az álhír azt ki mondja meg? Gondolom ennek a felelőse politikailag megbízható ember vagy esetleg bizottság lesz, mert ezt a tisztséget nem lehet csak úgy rábízni egy akármilyen jöttmentre. És milyen szempontok szerint válogatnak? Esetleg fűznek e kis tájékoztató kommenteket a jónak talált hírek mellé a helyes értelmezés érdekében? Nehogy másként gondoljam. Nyilván tartják e a jó és az álhírek terjesztőit mert az igen megkönnyítené munkát. Tudom nem kötelező a fészbukon múlatni az időt, de aki nincs fent az manapság már nem is létezik. Úgyhogy fejtörést fog okozni az, hogy mit tehetek fel és mit nem a jövőben. Akinek a fészbuk kulcsa a kezében van, annak az egész világ kulcsa van a kezében. Tudja, hogy ki kit ismer, mik a szokásai, mik a gyengéi, mikor kinek mit mondott, de még azt is, hogy hogyan gondolkodik, szóval mindent. Jobb profilt tud bárkiről felállítani, mint az illető maga. És most itt van az álhírkommandó, akarom mondani a véleményrendőrség. Ezzel elkezdődik az agyak totális kontrollja. Ha nem vagy fent nem ismernek, nem létezel, ha meg fent vagy nincs véleményed, zombi vagy. Ez a választék, tessék választani!
fogd a pénzt és kuss
2018. január 31. 13:16
a faszbuk egyáltalán ne válogasson
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!