Videón, ahogy tüzet nyit egy tank egy személyautóra Gázában

2023. október 30. 15:49

A kocsiban egy család utazott.

2023. október 30. 15:49

Többen is megosztották egy újságíró videófelvételét, amelyen az látható, amint egy tank tüzet nyit egy személyautóra Gáza központjában – írja a Sky News.

A szemtanú, Yousef al Saifi délről tartott Gáza város felé, amikor észrevette, hogy egy tank áll az úton. Azonnal figyelmeztette a többi autóst, hogy ne hajtsanak közelebb, az előtte lévő jármű sofőrjének viszont nem tudott szólni.

A felvételen látható, amint egy autó közeledik egy földkupachoz. Hogy kikerülje, megfordul, és elindul az ellenkező irányba. Ekkor a tank tüzet nyit a járműre.

„A sofőr nem vette észre, hogy ott egy tank van előtte. Mire rájött, már késő volt, a katonai járműből tüzet nyitottak” – írja al Saifi. A szemtanú szerint hárman utaztak a kocsiban, mindhárman életüket vesztették.

A nyitókép illusztráció. Forrása: Képernyőfotó 

 

 

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ravens01
2023. november 02. 08:28
Ilyen helyzetben először elsütöd a fegyvered, majd utána mondod azt, hogy jónapot. Saját tapasztalatból mondom...
Zuárd73
2023. november 01. 09:11
Szimpla tömegmészárlás ami ott zajlik, mindkét fél részéről. Egyik fél sem nézi, nézte, hogy ki az ártatlan civil.
martymcfly-986
2023. október 31. 11:30
Miben különbözik ez a jelenet az Amerikai Mesterlövész nyitójelentétől? Ott az az amcsi parancs, hogy "ha veszélynek érzékeli iktassa ki" a telefonálót / az aknavetőt felkapó gyereket... stb. Itt ugyanez van, csak egy személyautóval. Nagyon érzéketlen ezt mondani, de háborús övezetben életveszélyes csak élni is, mozogni, gyakorlatilag bármit csinálni. Kisarkítva arról is lehetne beszélgetni, hogy "minek ment oda", "miért nem gondol a veszélyekre"? Persze ettől még nem az áldozat a hibás. Vannak olyan helyzetek ahol nincsenek "tettesek", csak áldozatok.
Tommaso
2023. október 30. 20:59
Többen támadtak, általában alpári, kocsmai stilusban, és ami fő, ÉRVEK NÉLKÜL. Ezek mind sikeresen agymosott orbánimádók, akik mindent kritika nélkül, mindent beszopnak, amit a teljhatalmú Döbrögi a pofájukba tol. Számtalan kommentemben számos bizonyitékkal támasztottam alá az ORBÁN-nal kapcsolatos állitásaimat, amivel - nem mellesleg - az európai emberek 80%-a egyetért. Ha valaki nem tudná Orbán egy korrupt, hatalomimádó, nemzetellenes gazember, aki szétverte a magyar jogállamiságpt és demokráciát és a komcsik után létrehozta a PÁRTÁLLAMI DIKTATÚRA 2.0-t. Orbán békeszlogenje csak ÜRES LÓZUNG. Egyetlen ötlete sem volt, hogyan is lehetne békét kötni. Ráfogja a magyar ellenzékre, hogy háborúpártiak, pedig ez csak ALJAS HAZUGSÁG. Az ellenzék, mert tisztában van a magyar nemzeti érdekekkel, nem háború-, s nem békepárti. Hanem a szabad s független Ukrajna létezésének pártján áll. Mert - bár ez önzőnek hangzik - LÉTÉRDEKÜNK a ruszkik és köztünk egy ütközőállam léte.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!