Legközelebb akkor írjanak róla, ha a BEK-döntőben is betalál!

2023. szeptember 03. 16:48

Hajrá, Dominik, sok-sok millió magyarnak okozol nagy örömet és adsz önbecsülést!

2023. szeptember 03. 16:48
Mező Gábor
Mező Gábor
Facebook

„Vak tyúk is talál szemet! Különben is, eltörte a labdát! Legközelebb akkor írjanak róla, ha a BEK-döntőben is betalál! [A valóságban természetesen nagyon örülök Szoboszlai Dominik első Liverpool-góljának. Üvöltöttem is egyet. Nézem a meccseit, fantasztikusan játszik. Én úgy nőttem fel, hogy azon röhögcséltünk, hogy bár Kozma István a Liverpool játékosa volt, alig-alig játszott. Hajrá, Dominik, sok-sok millió magyarnak okozol nagy örömet és adsz önbecsülést!]”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Publius Decius Mus
2023. szeptember 04. 10:55
A topcsapatok vezető játékosai olyan nagy sztárok amilyet itt mi Magyarországon eddig még nem ismertünk, elképesztő a felhajtás, az őrület, a marketing érték. Sokaknak nem fog tetszeni, mert szokatlan, hogy külföldiek is egy magyart bálványoznak. Ez nálunk tabu.
Majdmegmondom
2023. szeptember 04. 07:53
Most az egyszer igaza van. Túl van tolva ez a szekér. Mindannyian örülünk Szoboszlay sikerének, de amit a média művel, az sok!
faramuci
2023. szeptember 04. 05:58
Nem mindegy hogy az okos hülyéskedik,vagy a hülye okoskodik........ugye Mező?
adam1999-2
2023. szeptember 03. 21:02
Rendben,de akkor soha nem fognak írni róla, nincs már BEK döntő BL döntő van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!