Vitézy félreérthetetlen üzenetet küldött Karácsonynak

2024. március 21. 13:31

„Kettesben, hármasban vagy négyesben, Budán vagy Pesten, ülve vagy állva” – írta a közlekedési szakember.

2024. március 21. 13:31

Nyitókép: Facebook

„Sajnálom, hogy Karácsony Gergely főpolgármester lehetetlen feltételeket támasztva próbál jó előre kibújni a főpolgármester-jelölti vita lehetősége elől” – írta csütörtök délután Facebook-oldalán Vitézy Dávid. Hozzátette, Karácsony arra hivatkozva hárította el a tegnapi kezdeményezésemet, hogy ameddig valamelyik jelölt vissza nem lép, ő nem szeretne vitára kiállni.

Vitézy szerint ez nem egy reális feltétel.

„A budapestiek idén júniusban három érdemi ajánlat közül választhatnak: indul a kormányszóvivő, aki a Gellért-hegyről letekintve gyurcsányozik, de semmit nem mond Budapestről.

Indul a jelenlegi főpolgármester, aki permanens ellenzéki miniszterelnök-jelölti kampányt folytat a Városházáról,

és akkor is a kormányra mutogat, amikor még a mai keretek között is lehetne előrelépni. És indulok én is, de velük ellentétben Budapestről, a városunk problémáiról és jövőjéről, a terveimről szeretnék beszélni ebben a kampányban, nem az unalmas pártpolitikai csatákat folytatni” – írja a közlekedési szakember. A főpolgármester feltétele tehát valójában irreális, menekülés a vita elől – jegyzi meg.

Ezt is ajánljuk a témában

Magam részéről bármikor, bárhol készen állok a vitára, kettesben, hármasban vagy négyesben, Budán vagy Pesten, ülve vagy állva

– zárja bejegyzését Vitézy. 

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:07
🍓 ️ ­­­A­ ­d­­ö­­­g­ö­s­­­ ­­­l­­­á­n­­y­o­k­­ ­v­­­á­r­­­n­­a­­k­ ­r­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­­.­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­𝗨­­𝗡
OrangeOrder
2024. március 21. 22:03
...és angolul is ;))
seneca6
2024. március 21. 19:35
preszmen elvtársnő is pont ezt üzente fenyőünnep gelinek. Ott fenyőünnep elvtárs lelkesen a térdelést választotta, gondolva, hogy úgy olcsón megússza, de miután leszopta preszmen elvtársnőt, az jól seggbe is rakta. Így megy ez a lipcsi anyabaszóknál. Na, de világbéke!
Osztap_Bender
2024. március 21. 16:15
>>>>>>>>>>>>EX_Terminator<<<<<<<<<<<<<<<< Az orvos megírta már a beutalót az elmeorvosi szakrendelésre?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!