Nem mindennapi látvány: fekete kerítéssel zárták le San Francisco utcáit (videó)

2023. november 12. 16:36

A biztonsági intézkedéssel az Ázsiai-Csendes-óceáni Gazdasági Együttműködés harmincadik csúcstalálkozójára készülnek.

2023. november 12. 16:36

San Franciscóban tartják az Ázsiai-Csendes-óceáni Gazdasági Együttműködés harmincadik csúcstalálkozóját, amelynek alkalmából nagyjából 3 méter magas fekete kerítésekkel zárták le a központhoz vezető utcákat.

A biztonsági intézkedés miatt az embereknek kerülő utakon kell közlekedniük, és volt olyan turista, akinek a kerítések miatt nem engedték, hogy megközelítse a szállodát, ahol lakik. 

A nem mindennapi látványról az X közösségi média felületre is kerültek ki felvételek. Az egyik posztoló ezt a megjegyzést írta hozzá:

„San Francisco végre tiszta, és ehhez csak Hszi Csin-ping kellett” – utalva arra, hogy a csúcstalálkozón lehetséges, hogy a kínai elnök is részt vesz.

Nyitókép: X/Képernyőkép

 

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pesszimista
2023. november 13. 07:16
Patyomkin várost csináltak San Francisco- ból. Igazi demokráciában így szokták.
5m007h 0p3ra70r
2023. november 12. 20:24
A momentumosok remegő lábakkal most élveztek be a kisgatyájukba ennyi elbontandó kerítés láttán. Hadházy elvtárs nemkülönben.
Ehetős Odó
2023. november 12. 20:17
„San Francisco végre tiszta, és ehhez csak Hszi Csin-ping kellett” Egy parafrázis a másik Ferencváros kampányszövegére: „San Francisco így lesz végre tiszta, elintézi nektek a Hszi Csin-ping Kriszta”
pollip
2023. november 12. 19:16
A momentum már indul is bontani:-)))) Fehér kordon szebb lenne?:-))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!